skip to Main Content

En trygg affär

Promenadskoter omfattas av upp till två års garanti mot fabrikationsfel. Det första året följer med köpet automatiskt. Garantin förlängs ytterligare med ett år under förutsättning att Promenadskotern lämnats in för service och kontroll hos auktoriserad verkstad inom ett år från leveransdagen. Garantin omfattar inte förslitningsdelar såsom däck, batterier och glödlampor. Distansköplagen gäller vid köp via internet. Ångrar man sitt köp ska varan returneras till utlämningsstället i obrukat originalskick.

Leverans via butik eller till hemadress

Leverans av beställd Promenadskoter sker normalt hos den närmaste återförsäljaren eller den återförsäljare som köparen själv valt i samband med beställningen. Om köparen önskar få Promenadskotern levererad till hemadressen kan det erbjudas mot en avgift. Om köparen önskar hemleverans ska detta anges vid beställningstillfället.

Körkortsfri

Det krävs inget körkort för att få köra en Promenadskoter. Den får framföras på alla ställen där det är tillåtet att gå. Promenadskoter är inte besiktningspliktig men vi rekommenderar att du lämnar den för årlig service och kontroll hos en auktoriserad verkstad. Promenadskoter omfattas normalt av din hemförsäkring. Kontrollera med ditt försäkringsbolag vilka villkor som gäller för dig.

Kontakt

Vi har huvudkontor i Uppsala och lager för fordon och reservdelar i Västerås. Vår företagsgrupp har varit verksamma som generalagenter i Sverige för en lång rad fordon sedan 1964.

Fordonen på bild kan vara extrautrustade och vi reserverar oss rätten till ändringar i utrustning, specifikationer, färger och andra faktorer i denna broschyr utan föregående meddelande. Kontrollera genom kontakt med oss eller någon av våra återförsäljare vad som gäller vid köptillfället.

Dealy Sweden AB
Box 57, 751 03 Uppsala.

Back To Top